İçeriğe geç

Adım Farah Dizisindeki Behram Kimdir

Farah Behram kimdir?

Feyyaz Duman’ın canlandırdığı Behnam karakterinin tüm sahneleri. Farah (Demet Özdemir) 28 yaşında bir İranlı. Altı yıl önce İran’dan Fransa’ya kaçtığında hamile olduğunu öğrendiği için İstanbul’da kalmak zorunda kaldı. Burada kaçak olarak yaşamaya başlar.

Farahin kocası kimdir?

Adım Farah dizisindeki Demet Özdemir, Farah kimdir? Demet Özdemir Koç, Kocaeli doğumlu oyuncu ve dansçıdır. 2022 yılında kendisi gibi oyuncu olan Oğuzhan Koç ile evlendi.

Feyyaz Duman’ın eşi kimdir?

Feyyaz DumanMeslekOyuncuFaaliyet yılları2001-bugünEvlilikZozan Şimşek ( e.2019)Çocuk(lar)Narin Duman2 satır daha

Adım Farah Behnam kimdir?

Behnam- FEYYAZ DUMAN Farah’ın İran’da birlikte olduğu Kerimşah’ın babası Behnam Azadi; Tebrizli güçlü bir ailenin tek oğludur. Annesi Rahşan tarafından büyütülmüştür. Karanlığı ışığından ağır basan tutkulu, öfkeli bir adamdır. İran’da hala evli olmasına rağmen Farah onun içinde özel bir yere sahiptir.

Behram kimin oğlu?

Behrâm veya Behrâm-ı Gûr, 421-438 yılları arasında Sasani İmparatorluğu’nun hükümdarıydı. I. Yezdigirt’in oğludur. Babasının ani ölümü veya öldürülmesi sonucu soyluların direnişine karşı Hira Arap hanedanının desteğiyle tacı ele geçirdi.

Behram aslen nereli?

Aralık 1578’de Diyarbekir valisi olan Behram Paşa, kapıdaki kitabeye göre 972’de (1564-65) caminin inşasına başladı ve 980’de (1572) tamamladı. Evliya Çelebi’ye göre, Behram Paşa aslen Gazzeliydi ve “Arabistan’da gördüğü gibi gösterişli bir hamam ve kurşun bir cami” inşa etti.

Gönül Koşaner kaç yaşında?

Derya Pınar Ak, 2003 doğumlu oyuncudur.

Adım Farah Kerimşah’ın babası kimdir?

15 Haziran 1982 doğumlu Feyyaz Duman, Mardin’de doğdu.

Adım Farah Orhan’ın patronu kim?

Öte yandan Tahir, Mehmet ve Salim, Müdür Orhan’ın patronunu ifşa etmek için riskli bir plan yapmaktadır. Yaptıklarından habersiz olan Farah ve Tahir, bu operasyonun sonunda hapse gireceklerinden emindirler.

Feyyaz Duman Alevi mi?

Feyyaz Duman, 15 Haziran 1982’de Mardin’de doğan Kürt kökenli Türk televizyon ve tiyatro oyuncusudur.

Feyyaz kimle evli?

Feyyaz YiğitDoğumFeyyaz Yiğit Çakmak 1 Temmuz 1988 Düzce, TürkiyeMeslekOyuncu, Yazar, MüzisyenDönem2010-günümüzEvlilikSedef İnanç ( e. 2018)1 satır daha

Feyyaz Duman kaç doğumlu?

Feyyaz Duman 1982 yılında Mardin’de doğdu.

Adım Farah finalde neler oldu?

30 Aralık 2023Adım Farah / Son bölüm yayın tarihi

Adım Farah hangi diziden uyarlandı?

2017 yapımı Arjantin televizyon dizisi La Chica que Limpia’nın uyarlamasıdır. Demet Özdemir ve Engin Akyürek başrolleri paylaşmaktadır. 2 sezondan oluşan dizi, 30 Aralık 2023’te 27. bölümün yayınlanmasıyla sona ermiştir.

Adım Farah Büyük Patron Kimdir?

FOX-O3 Medya’nın Saner Ayar’ın patronluğunu üstlendiği “Adım Farah” dizisinin final tarihi bu hafta başında açıklandı.

Farah Attarhoni kimdir?

Lisans eğitimini Başkent Üniversitesi Psikoloji Fakültesi’nde psikoloji alanında tamamladı. Öğrenimi sırasında çok sayıda eğitim, seminer ve konferansa katıldı. Aynı zamanda çok sayıda sosyal sorumluluk projesi ve sosyal aktivitede yer aldı ve bu dönemde öncü çalışmalara imza attı.

Behram neden öldü?

Ancak Deniz’in kocası Mehmet Emir, Behram’ın Deniz’e yaklaşmasını engellemeye çalıştı. Aralarındaki gerginlik arttıkça Behram, Mehmet Emir’i tehdit etmeye başladı ve işler kontrolden çıktı. Mehmet Emir, kendini ve Deniz’i korumak için Behram’ı vurmak zorunda kaldı.

Adım Farah hangi dilde konuşuyor?

Benim adım FarahDilTürkçeSezon sayısı2Bölüm sayısı27Yapım22 satır daha

Behram hangi dizilerde oynadı?

Çukur dizisinde Cihangir karakteriyle adından söz ettiren oyuncu, 2021-2023 yılları arasında Kanal D’nin sevilen dizisi Hakim’de katil Serdar karakterini canlandırdı. Daha sonra Star TV’de yayınlanan Çöp Adam dizisinde rol aldı. Oyuncu Eray Ertüren daha sonra Çöp Adam dizisinde rol aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir